Retourneren

Retourneren

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat de door jou bestelde deurklink niet past, of niet naar wens is. We bieden je dan ook de gelegenheid om je bestelling te retourneren. Op het retourneren zijn een aantal voorwaarden van toepassing.

7 dagen op zicht

Je hebt de eerste 7 werkdagen de mogelijkheid om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering.

Originele Verpakking

Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden.

Verzendkosten

Deurklinkwinkel V.O.F. zal de aankoopsom aan je terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening; ook wanneer slechts een deel van de bestelling geretourneerd wordt. De aankoopsom van het door je geretourneerde deel van de bestelling zal aan je worden teruggestort.

Rekeningnummer & termijn

Om fraude te voorkomen storten we het bedrag van de geretourneerde producten terug op de rekening waar de bestelling in eerste instantie van betaald is. We streven er naar om het bedrag binnen tien werkdagen na ontvangst van het product aan je over te maken.

Overige Voorwaarden

Zie voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

Annuleren en procedure retourneren

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kosteloos. Annuleer je de bestelling nadat deze aan je verzonden is, dan dien je het pakket bij bezorging te weigeren. Indien Deurklinkwinkel reeds een betaling van je heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan je terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht (alleen als je de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger).

Procedure Retourneren

Voor het retourneren van (een deel van) je bestelling geldt de volgende procedure:

  1. Je laat ons weten dat je (een deel van) je bestelling wilt retourneren door het formulier op deze pagina in te vullen.
  2. We beoordelen of je verzoek voldoet aan onze voorwaarden en streven er naar binnen 10 werkdagen contact met je op te nemen.
  3. Wanneer je aan onze voorwaarden voldoet ontvang je van ons het retouradres en vragen we je de producten op te sturen.
  4. Zodra we de producten in goede orde ontvangen hebben maken we het overeengekomen bedrag over op je rekeningnummer. We streven ernaar dit binnen 10 werkdagen te doen.

Vul onderstaand formulier in om uw aanvraag in te dienen


Een andere vraag?

Heb je een vraag die niet over het retourneren van een bestelling gaat, of is het na bovenstaande gelezen te hebben nog niet duidelijk? Kijk dan even bij onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op.