Deurklink Chori – RVS (304, BIOV, CLAQ)
  • Deurklink Chori - RVS (304, CLAQ)
    Deurklink Chori - Deurklinkwinkel.nl

Deurklink Chori – RVS (304, BIOV, CLAQ)

€ 64,00 incl. BTW

000

Om je bestelling compleet te maken

Topkwaliteit en design Italiaans deurbeslag van het merk Entra. Dit deurbeslag wordt gemaakt in de hoogste kwaliteit. De deurkrukken worden standaard geleverd met:

  • Een deurklink set met de afmeting: 60x125mm
  • Een 8mm kruk/wisselstift
  • Twee rozetten 52mm rond
  • De benodigde bevestigingsmaterialen
  • Standaard geschikt voor deurdikte van 40mm. Bij afwijkende deurdikte kunt u het best contact met ons opnemen over de mogelijkheden.

De speciale BIOV oppervlakte-afwerking vormt een laag rondom het product die bescherming biedt tegen corrosie en slijtage voor ten minste 25-30 jaar. BIOV deurbeslag bevatten geen allergene elementen in de toplaag.

Roest Vast Staal (RVS) is een legering van verschillende elementen. De samenstelling van deze legering bepaalt de roestvastheid van het staal. Type 304 is de meest-voorkomende RVS soort en is zeer geschikt voor deurbeslag. Type 316 heeft door de samenstelling echter een nog betere roestvastheid dan type 304. Wel is dit materiaal duurder dan type 304.

CLAQ® is een nieuw systeem voor een snelle, gemakkelijke en degelijke montage van deurklinken. Het bevat een zelfsluitend mechanisme dat de klink exact in het midden vastzet.

Reviews(0)

Er zijn nog geen reviews

Schrijf een review

Schrijf als eerste een review “Deurklink Chori – RVS (304, BIOV, CLAQ)”