Over Deurklinkwinkel

Deurklinkwinkel verkoopt uitsluitend deurbeslag van topkwaliteit voor de beste prijs en die niet verkrijgbaar is bij de Gamma, Praxis of andere bouwmarkten. Op bijna al onze producten krijg je minimaal 10 jaar garantie. Daarnaast is al het deurbeslag van Entra veilig, mooi en voorzien van strenge kwaliteitseisen. Zelfs bij professioneel gebruik zoals in winkels, bedrijven, ziekenhuizen, scholen en kantoren is ons deurbeslag prima geschikt.

Altijd alle deurbeslag op voorraad

Deurklinken, deurkrukken, voordeurbeslag, veiligheidsbeslag en alle soorten deurbeslag vormen een uitgebreid assortiment, waarvan 99% uit voorraad leverbaar is.

Garantie op kwaliteit

Wij leveren uitsluitend topkwaliteit deurbeslag met 10 jaar garantie op het mechanische gedeelte en tot levenslange garantie op de afwerking, afhankelijk van het materiaal.

Scherpe prijzen

Ons deurbeslag krijgt u rechtstreeks van de leverancier geleverd en daardoor kunnen wij het deurbeslag tegen scherpe prijzen aanbieden. Hoe groter de bestelling is, des te meer korting je kan krijgen. Informeer naar de kortingsmogelijkheden, als je meer aantallen wilt bestellen.

Gratis transport en snelle levering

Wij betalen de transportkosten als je meer besteld dan € 75 en doorgaans heb je de bestelling binnen twee werkdagen in huis.

Altijd bereikbaar met goede service

Je kan ons altijd bereiken via e-mail en telefoon. Ook in het weekend en ’s avonds en doen wij ons best om je vragen goed en snel te beantwoorden. Heb je speciale vragen over deurbeslag? Laat het ons weten, ook voor maatwerk.

Veilig en betrouwbaar

Wij staan garant voor veilige online aankopen en snelle betalingen van jouw deurbeslag.

Makkelijke montage

Ons deurbeslag is makkelijke te monteren. Heb je hulp nodig, kijk dan op onze montage pagina voor uitleg en voorbeelden.