Verschil met Praxis of Gamma

Binnen 1 week in huis

 

Topkwaliteit deurbeslag van Entra

Het verschil tussen Praxis Deurbeslag en die van ons?

Onverwoestbaarheid

Praxis deurbeslag of deurbeslag van de Gamma of een andere bouwmarkt is een makkelijke aankoop. Goedkoop, snel in huis en ogenschijnlijk van prima kwaliteit. Maar wat veel mensen niet weten is dat er nauwelijks garantie op zit en snel stuk is. Lees hieronder 6 duidelijke verschillen tussen Praxis deurklinken en Gamma deurklinken en onze deurklinken.

Zes belangrijke verschillen:

1

Het grootste verschil is toch de kwaliteit. Hoewel dit natuurlijk een vaag begrip is, ken je het vast wel als je ergens bent en de deurklink ‘rammelt’.

2

Garantie: bij Praxis is dit voor het deurbeslag ongeveer 1 jaar. Bij Deurklinkwinkel is dit op het meeste beslag levenslang – ook op buitendeurbeslag.

3

Snel een Praxis deurklink monteren? Dat lukt met ons deurbeslag veel beter. Tot 75% sneller gemonteerd, omdat je het makkelijk in elkaar klikt.

4

Gamma of Praxis deurbeslag kent niet een systeem van 45 graden systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat je deurklink makkelijk open en dichtgaat en je niet de deur als het ware mechanisch forceert.

5

Ons deurbeslag is uitermate geschikt als projectdeurbeslag in bijvoorbeeld restaurants, grote bouwprojecten en ziekenhuizen. Wij bieden staffelkortingen en maken graag offertes. Neem daarvoor contact op!

6

Het meeste van ons deurbeslag wordt milieuvriendelijk geproduceerd in Europa (Italië). Dit heeft tot gevolg dat het een stuk milieuvriendelijker en duurzamer is dan Chineze productie.